Somun sendvič – Idealan partner svakog sendviča

Pekarov SOMUN SENDVIČ je ručni rad i dostupan je u gramaži od 120 g, a u potpunosti je prilagođen i za veleprodaju i za maloprodaju. Bilo da se radi o trgovini, trgovačkom lancu, fast foodu, pečenjari ili bilo kojem dijelu HoReCa sektora

Sendvič smatramo jednim od omiljenih praktičnih jela čije varijacije mogu biti izrazito raznovrsne. Posebna se pažnja sve više pridodaje odabiru kvalitetnih namirnica, a kao ukusna zamjena za kruh i pecivo, somun sve češće postaje jedan od nezaobilaznih sastojaka sendviča.

Vinkovačka tvrtka Pekar već se dugih 30 godina bavi proizvodnjom svježih i zamrznutih pekarskih i slastičarskih proizvoda. Pekar je trenutačno među TOP 10 hrvatskih tvrtki u toj branši, a mjesečno proizvedemo više od milijun kilograma pekarskih proizvoda. Usred raznovrsnog asortimana ukusnih proizvoda široke namjene, posebno se ističe i SOMUN SENDVIČ iz serije proizvoda SOMUNI/LEPINJE.

Pekarov SOMUN SENDVIČ je ručni rad i dostupan je u gramaži od 120 g, a u potpunosti je prilagođen i za veleprodaju i za maloprodaju. Bilo da se radi o trgovini, trgovačkom lancu, fast foodu, pečenjari ili bilo kojem dijelu HoReCa sektora, Pekarov je SOMUN SENDVIČ svojim prilagođenim pakiranjem dostupan i distribuiran širom Hrvatske u vrlo kratkom roku.

Izuzetno dugotrajna svježina i bogat okus, uz vrlo jednostavnu pripremu i uspješno zadržanu vrhunsku kvalitetu, unatoč smrzavanju, predstavljaju bitne karakteristike ovog proizvoda. SOMUN SENDVIČ je smrznut i nije potrebna nikakva dodatna priprema, već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od 30 do 60 minuta.
Proizvod SOMUN SENDVIČ zasigurno zadovoljava sve namjene i potrebe potrošača jer s lakoćom obogaćuje svaki sendvič, hot dog, kobasicu, kao i svaku drugu ukusnu kombinaciju.

Nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji, tvrtka Pekar d.o.o. veliki naglasak stavlja na praćenje trendova, kvalitetu i izvrsnost te je stoga i SOMUN SENDVIČ, kao i svi proizvodi, označen s Clean Label oznakom (ne sadrži e-brojeve) i Halal certifikatom, dok sama tvrtka PEKAR d.o.o. posjeduje IFS certifikat.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!