Spar dodatno snizio cijene više od tisuću proizvoda

Spar Hrvatska od 1. listopada dodatno snižava cijene više od tisuću artikala u svim Interspar i Ipercoop hipermarketima. Spar jamči da će cijene biti snižene do kraja godine. Nastavak je to akcije velikog trajnog snižavanja cijena pokrenute još u svibnju kada je Spar, preuzimajući Ipercoop, snizio cijene više od osam tisuća prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, poručuju iz tog trgovačkog lanca.

Riječ je o sniženju i do 20 posto na tisuću proizvoda od kojih neki ulaze u kategoriju osnovnih živežnih namirnica poput brašna, tjestenine, slatkiša, vode, vina, soka od jabuke, sirupa, kave, slatkiša, tune u konzervi, juhe, sira, pilećih bataka, čajne kobasice, pršuta i šunke, a proizvodi će biti obilježeni oznakom trajnog sniženja. Najnovije sniženje cijena koje Spar jamči do kraja godine mjera je kojom se kupcima želi pomoći u zaštiti kućnog budžeta. Tako je Sparov asortiman trajno sniženih cijena obuhvatio čak 9.000 proizvoda.

Spar u krizno vrijeme na ovaj način pokazuje razumijevanje prema rastućim životnim troškovima i sve većim financijskim opterećenjima koja značajno utječu na kupovnu moć građana i mogućnost pokrivanja osnovnih životnih troškova stoji u priopćenju.

Ova akcija samo je dio Sparovih nastojanja da se prilagodi stanju gospodarstva i kupovnim mogućnostima hrvatskih potrošača. Naime, već gotovo godinu dana u Sparovoj ponudi mogu se naći proizvodi “S-Budget”, koji po iznimno niskim cijenama uključuju pretežno proizvode hrvatskog podrijetla.

Uz  sve nadeno Spar u svim Interspar i Ipercoop hipermarketima redovito nudi i posebne ponude s akcijskim cijenama, zaključuju iz Spara.