Spar nastavlja širenje prodajne mreže u Splitu

Otvaranjem novog supermarketa u Splitu Spar je nastavio s uspješnim ulaganjima na hrvatskom tržištu i širenjem prodajne mreže. S ovom filijalom prodajna mreža trenutno broji ukupno 83 Spar supermarketa i 19 Interspar hipermarketa.

Novi Spar supermarket na početku Poljićke prostirat će se na 270 kvadratnih metara i zaposliti 16 novih djelatnika.

S više od 7.000 artikala u ponudi, među kojima su vrhunski proizvodi Spar robne marke, ali i proizvodi lokalnih proizvođača s kojima Spar surađuje, Splićani će imati novo prodajno mjesto koje će zasigurno zadovoljiti sve njihove potrebe.

“U Splitu smo već prisutni na pet lokacija, no to smatramo tek početkom naše ekspanzije u gradu. Nakon početne faze kada smo otvarali velike Interspar hipermarkete, sada smo spremni za otvaranje Spar supermarketa. Intenzivno tražimo lokale površine cca 500 m2 na širem području grada Splita”, istaknuo je predsjednik uprave Spar Hrvatska Helmut Anton Fenzl.

Prilikom otvaranja nove filijale, Spar je donirao i iznos od 20.000 kn Vatrogasnoj zajednici Grada Splita koja će se ovu donaciju iskoristiti za nabavu radio uređaja.

Donaciju je u ime Vatrogasne zajednice Grada Splita primio Ante Sanader, predsjednik Vatrogasne zajednice Hrvatske, a uručio ju je predsjednik Uprave Spar Hrvatska, Helmut Anton Fenzl.