Veliki tjedan je iza kompanije Spar Hrvatska – nakon što je u Selcu ovog tjedna otvoren prvi Spar supermarket i Zagreb danas dobiva još jedno mjesto za kupnju

Riječ je o novom Spar supermarketu u Cascada centru u Tkalčićevoj 88.

Ovime je nastavljen snažan investicijski ciklus Spara čija prodajna mreža u Hrvatskoj trenutno broji ukupno 41 Spar supermarket i 19 Interspar hipermarketa. U čak 29 zagrebačkih Spar supermarketa i osam Interspar hipermarketa radi 1.350 djelatnika.

“Ova dva otvorenja veliki su koraci kojima nastavljamo ekspanziju u Hrvatskoj. Do kraja 2017. planiramo investirati 50 milijuna eura, a vjerujem da ćemo ove i u narednim godinama postati i najveći investitor u maloprodaji u Hrvatskoj”, istaknuo je predsjednik uprave Spar Hrvatska Helmut Fenzl.

Spar supermarket u Cascade centru na površini 600m2 prodajnog prostora, kupcima će nuditi više od 7.000 artikala. Kupcima će na usluzi biti 22 djelatnika, a za bezbrižnu kupnju, osigurano je i 80 parkirnih mjesta.

Svečanom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik gospodin Milan Bandić koji je u ime Spar Hrvatska uručio donaciju od 20.000 kuna udruzi za autizam.

Radno vrijeme novootvorenog Spar supermarketa u Cascade centru je ponedjeljak-subota 7.00-21.00, a nedjeljom 8.00-14.00.