Spar Hrvatska u Ulici Rudolfa Vizira u Ludbregu otvorio je svoj prvi supermarket, a ujedno 112. prodajno mjesto u Hrvatskoj. Sparova trgovina u Ludbregu smještena je u sklopu manjeg prodajnog kompleksa i prostire se na 938 četvornih metara prodajnog prostora.

Novi supermarket zapošljava 23 djelatnika, a kupcima nudi bogatu ponudu proizvoda među kojima i one lokalnih proizvođača kao što su jaja s farme Luneta i bučino ulje iz uljare Hladnić. U svakodnevnoj ponudi kupci mogu pronaći hrvatsku junetinu udruge Baby beef, 100 posto domaću svinjetinu te voće i povrće hrvatskog podrijetla pod robnom markom Vrtovi Hrvatske. Na policama novog supermarketa naći će se i posebna ponuda za hodočasnike poput krunica, katoličkih kalendara za 2020. godinu te magnetića s motivima Hrvatske.

“Nakon Križevaca, otvorenjem supermarketa u Ludbregu nastavljamo sa širenjem Sparove prodajne mreže u ovom djelu Hrvatske. Investicija vrijedna više od 7,8 milijuna kuna dio je naših planiranih ovogodišnjih ulaganja kojima želimo Sparove trgovine učiniti dostupnijima našim kupcima”, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska.

Prilikom otvorenja Spar je za svoje kupce pripremio i posebne pogodnosti, tako će prvih 250 kupaca moći kupiti kruh za samo jednu kunu. No, pogodnosti za kupce traju i dalje pa će tako do 31. kolovoza dobivati duple bodove za program vjernosti Tefal, a do 27. kolovoza duple markice za popuste s kojima će ostvariti uštedu i do 20 posto prilikom kupovine. Popust će biti moguće iskoristiti od 28. kolovoza do 10. rujna.

Radno vrijeme Spar supermarketa u Ludbregu je od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sat.

Prilikom otvaranja nove filijale član Uprave Spara Hrvatska, Danijel Vidiš, uručio je donaciju Udruzi Žene iz centra svijeta usmjerenoj na očuvanje kulturne baštine ludbreškog kraja. Donaciju u iznosu od 30.000 kuna preuzela je predsjednica Udruge Ana Katana, a koristit će se za kupovinu peći, održavanje radionica u vrtićima, školama i domovima za umirovljenike.