Sparov program vjernosti uz Villeroy & Boch proizvode

U okviru programa vjernosti Spar će svojim kupcima u svim Interspar i Ipercoop trgovinama za sakupljene bodove vjernosti ponuditi ekskluzivne proizvode s potpisom Villeroy & Boch, uz uštede i do 990 kn.

U želji da svojim kupcima uz veliku ponudu osigura i dodatne pogodnosti, Spar nastavlja sa svojim programom vjernosti nagrađujući svoje kupce. Kupci u Interspar i Ipercoop trgovinama za svakih potrošenih 50 kuna dobivaju bod vrijednosti, a sakupljanjem bodova ostvaruju i do 70 posto popusta pri kupovini servisa i pribora za jelo Villeroy & Boch, vodećeg svjetskog branda i sinonima za iznimnu kvalitetu i vrhunski dizajn u kućanstvima. Cijeli set, koji će biti dostupan u Sparu, u redovnoj se prodaji može kupiti za 1385 kuna, dok će cijena uz bodove vjernosti iznositi samo 395 kn, što predstavlja uštedu od 990 kn.

villeroy-boch_spar-2Spar će kroz program vjernosti svojim kupcima ponuditi proizvode iz Villeroy & Boch asortimana Wonderful World White, modernog bijelog porculanskog servisa za jelo kojeg čini trodjelni set tanjura, okruglog tanjura promjera 32 cm i zdjele za salatu. U ponudi je i Villeroy & Boch Piemont, pribor za jelo napravljen od najbolje kvalitete nehrđajućeg čelika. Asortiman uključuje četverodjelni set pribora za jelo i dvodjelni set za serviranje. Villeroy & Boch servis i pribor za jelo dizajnirani su za svakodnevnu upotrebu i pogodni za mikrovalnu pećnicu i perilicu posuđa. Svi proizvodi upakirani su u brendirane Villeroy & Boch poklon kutije.

Bodove koji se u obliku naljepnica preuzimaju na blagajni, kupci će moći sakupljati tijekom razdoblja od čak sedam mjeseci – od 16. rujna 2009. do 18. travnja 2010. godine, a ispunjeni kuponi moći će se iskoristiti do 2. svibnja 2010. godine čime ostvaruju popust pri kupovini Villeroy & Boch proizvoda. Kupci trebaju sakupiti najmanje 12 bodova da bi ostvarili popust.