jacobs-monarch-200g-poklon-cdKompilacija “Osjetite moć aromagije” renomiranih DJ-eva i producenata dostupna je samo u limitiranom pakiranju Jacobs Monarch kave od 200 g

Poznati hrvatski DJ-evi i producenti, Ludvig and Stelar, Eddy Meets Yannah i Marco Horvath, zahvaljujući Jacobs Monarch brendu objavili su zajednički CD pod nazivom “Osjetite moć aromagije” za koji su izabrali neke od svojih najboljih skladbi.

Kompilacija izdana u limitiranoj seriji predstavlja jedinstvenu priliku da se po prvi put na jednom mjestu nađu trojica poznatih hrvatskih glazbenih umjetnika.

Odabrana glazba jamči opuštajuće trenutke, bilo da je slušate sami ili u društvu onih koje volite. Kompilacija “Osjetite moć aromagije” renomiranih DJ-eva i producenata dostupna je samo u limitiranom pakiranju Jacobs Monarch kave od 200 g koje možete pronaći u svim bolje opskrbljenim trgovinama.

Ludvig and Stelar poznati su kao producenti lounge/ambient/chill-out muzike koja je objavljivana na poznatim lounge izdanjima kao što je Café del Mar.

Eddy Meets Yannah je zagrebački elektronski dvojac i najtiražniji hrvatski glazbeni duo u inozemstvu. DJ Marco Horvath radio je na produkciji Astralis live CD-a te surađivao s mnogim domaćim i stranim poznatim autorima poput Alexandre Price, Nicole Fassana i Cubisma.