Lidl Hrvatska svoje kupce u narednim mjesecima namjerava razveseliti brojnim drugim iznenađenjima

Predstavnici trgovačkog lanca Lidl Hrvatska danas su ispred Lidlove riječke trgovine na Zametu svečano uručili nagrade sretnim dobitnicima velike nagradne igre “Godišnja kupnja u Lidlu!”. Čak su tri glavna dobitnika osvojili gratis godišnju kupnju u Lidlu u vrijednosti od ukupno 36.000 kuna, a još je 10 dobitnika dobilo Lidlove poklon pakete, navodi se u priopćenju za medije.

Sretni dobitnici glavne nagrade – godišnje kupnje u Lidlu, nisu mogli sakriti svoje oduševljenje ovim vrijednim dobitkom koji će im zasigurno, u ovim kriznim vremenima, uvelike rasteretiti obiteljski budžet.

Boris Petohleb, Irena Bajčić i Božica Grujić osvojili su gratis kupnju u vrijednosti od 12.000 kuna, a neki od njih stigli su na svečano uručivanje nagrada s već gotovim popisom za kupnju u Lidlu. Nagradu je prisutnim dobitnicima uručila voditeljica odnosa s javnošću Lidl Hrvatska Lana Jugo, a još će 10 dobitnika na svoje adrese primiti Lidlove poklon pakete s opremom za auto.

Atraktivna nagradna igra “Godišnja kupnja u Lidlu!”, koja je započela 16. veljače, na dan otvaranja riječke trgovine na Zametu, izazvala je velik interes kupaca. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imali su svi Lidlovi kupci koji su u razdoblju od 16. veljače pa do 2. ožujka obavili kupnju u riječkom Lidlu na Zametu u vrijednosti od najmanje 100 kuna i poslali SMS s brojem računa na broj 60060.

Lidl Hrvatska svoje kupce u narednim mjesecima namjerava razveseliti brojnim drugim iznenađenjima, ističe se u priopćenju.