Supernova grupa najavila preuređenje Centra Kaptol

Centar tijekom građevinskih radova i adaptacije neće biti u potpunosti zatvoren jer će i dalje raditi kino i pojedini lokali i to sukladno radnom vremenu centra tijekom radova

Centar Kaptol, u vlasništvu Supernova Grupe, uskoro kreće u rekonstrukciju i preuređenje. Projekt počinje u rujnu, a planirani završetak radova je kraj 2020. godine.

Supernova Grupa ovim projektom planira modernizirati i osvježiti cjelokupnu unutrašnjost centra, kako bi on postao moderniji i suvremeniji s bogatijom ponudom i sadržajem. Projekt obuhvaća preuređenje i rekonstrukciju unutarnjeg dijela bez radova na vanjskim dijelovima i fasadi. Tijekom adaptacije Centar Kaptol neće biti zatvoren u pravom smislu riječi obzirom da će pojedini lokali, trgovine i kino i tijekom radova biti otvoreni sukladno radnom vremenu centra, a korisnicima će biti omogućen siguran pristup svim otvorenim objektima.

Zakupci koji će cijelo vrijeme radova biti otvoreni za kupce s eventualnim manjim prekidima ili promjenom lokacije unutar centra su: Kaptol Boutique Cinema by CineStar kino & WOW bar zatim ugostiteljski objekti Beer Bar, Khala restaurant & bar, Barbieri’s restoran, Jimmy Woo caffe bar pa Et Cetera, lifestyle store, dječji vrtić “Maleni Talenti” i Educarena, OrlandoFit Fitnes Kaptol, Bilić Vision, Husar & Tomčić škola pjevanja, Opium Frizerski salon & Opium Pets, Bonkulović Delikatese, Andrew’s Baby, Svijet Medija, Burberry i Konzum.

“Garaža i uredi u sklopu Centra također će cijelo vrijeme biti otvoreni. O svim promjenama lokacija pojednih zakupaca i eventualnim privremenim zatvaranjima redovno ćemo objavještavati javnost”, navodi se u priopćenju Supernove.