Centar Kaptol, u vlasništvu Supernova Grupe započeo je u ponedjeljak, 2. rujna, s radovima na rekonstrukciji i preuređenju, priopćili su iz Supernove. Dodaju kako Grupa ovim projektom planira modernizirati i osvježiti cijeli prostor unutrašnjosti centra uz bogatiju ponudu i sadržaje za kupce. Projekt obuhvaća preuređenje i rekonstrukciju unutarnjeg dijela bez radova na vanjskim dijelovima i fasadi. Tijekom trajanja radova Centar Kaptol neće biti zatvoren jer će ukupno 18 lokala biti otvoreno, uključujući i kino. Garaža i uredi u sklopu Centra Kaptol također će svo vrijeme biti otvoreni.

Zakupnici koji će za vrijeme rekonstrukcije raditi te biti otvoreni za kupce su Kaptol Boutique Cinema by CineStar kino & WOW bar, Beer Bar, Khala restaurant & bar, Barbieri’s restoran, Jimmy Woo caffe bar, Et Cetera lifestyle store, dječji vrtići “Maleni Talenti i Educarena, OrlandoFit Fitnes Kaptol, Bilić Vision, Husar & Tomčić škola pjevanja, Opium Love frizerski salon, Opium Pets, Bonkulović Delikatese, Svijet Medija, Burberry, Andrews Baby Company, The Core Kids i Konzum.

Trgovina Svijet Medija se zbog radova privremeno preselila s dosadašnje pozicije na prvom katu na vanjski dio/ plato drugog kata, dok se trgovina Andrews Baby Company preselila s drugog kata u prizemlje centra. Opium frizerski salon te Opium Pet salon za ljubimce će tijekom rujna trajno promijeniti lokaciju, a premjestit će se s prvog kata na vanjski dio/ plato Centra Kaptol/ razina 2.

Za vrijeme rekonstrukcije bit će omogućen siguran pristup svim poslovnim prostorima, a radovi će se izvoditi sukladno svim važećim zakonskim regulativama i smjernicama uvažavajući najviše sigurnosne standarde. Planirani završetak radova je kraj 2020. godine.