U neposrednoj blizini prve Zvjerinjak prodavaonice, u zagrebačkoj Dubravi, otvorena je preuređena maloprodaja koju krasi novi standard uređenja te prošireni asortiman. Na adresi Hrvatskog proljeća 38 sve je osmišljeno kako bi kućni ljubimci i njihovi vlasnici bili zadovoljni posjetom i izborom.

Na novoj lokaciji Sesvete/Dubec, na raskrižju Branimirove ulice i Avenija Dubrava, s adresom Zagrebačka cesta 162b, otvoren je još jedan Zvjerinjak. I u njemu se može pronaći sve za kućne ljubimce, a bogata ponuda uključuje najkvalitetniju hranu, poslastice iz ponude domaćih proizvođača, visoko kvalitetnu opremu, veterinarsku ljekarnu, ali i savjete veterinara, salon za kupanje i šišanje te Zvjerinjakovu jazbinu.

“Novom maloprodajom željeli smo postići opuštenost i jedinstvenost kupnje, a uređenje smo prilagodili našem originalnom imenu te vizualnom doživljaju. Najvažniji cilj našeg poslovanja je klijentima ponuditi visoko kvalitetne proizvode i usluge po prihvatljivim cijenama. Oni na jednom mjestu mogu pronaći sve potrebno za njegu svojih kućnih ljubimaca. Naši prodajni savjetnici, ali i veterinar odgovorit će na sva pitanja te ponuditi najbolje za svakog kućnog ljubimca”, poručuju iz Zvjerinjaka.

Kupce prilikom posjeta očekuje mali znak pažnje stoga požurite u novi Zvjerinjak Sesvete/Dubec ili preuređeni Zvjerinjak Dubrava i iskoristite pogodnosti.

Bogatu ponudu možete pronaći i na dosadašnjim lokacijama u King Crossu, na Trešnjevci ili na Drvinju u Golikovoj ulici. Zvjerinjak također nudi i besplatnu dostavu za web narudžbe za iznose iznad 300 kuna.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!