Dugo toplo ljeto polako završava, što je znak kako će školarci uskoro ponovno zasjesti u klupe. A sigurno je samo jedno – u školu se ne odlazi nespreman.

Kako biste i ovu školsku godinu dočekali opremljeni i pritom uštedjeli pobrinula se Tisak media. U gotovo 30 knjižara diljem Hrvatske, Tisak media nudi veliki izbor školskog pribora i opreme po povoljnim cijenama. Gorjuss, Herlitz, Hama, Connect, Explore, Adidas, Woosh, Converse, Faber – Castell, Stabilo, Pilot, Steadler, Maped, M&G, Milan, Bic, Yolly te razni licencni školski pribor i opremu. Lego, Ninjago i Starwars, Spiderman, Soy Luna, Mickey&Minnie Mouse, Cars, Miracules – samo su neki od izdvojenih brendova školskog pribora i opreme dostupnih u Tisak media knjižarama.

Čekaju vas anatomske školske torbe i ruksaci, pernice, bilježnice, obrasci i sav ostali školski pribor, a kako biste bili u korak i s tehnologijom, u Tisak medijama možete pronaći i nove modele pametnih telefona, tableta i drugu informatičku opremu.

Od ponedjeljka 13. kolovoza pa sve do 15. rujna najatraktivnija ponuda izdvojena je u Tisak media back to school katalogu kojeg možete besplatno uzeti na kioscima Tiska, kao i u Tisak medijama ili prelistati na stranici Tiska ili Facebooku.

Iz ponude izdvajamo:

1) Anatomska školska torba Herlitz Smart 4 u 1 za 299 kuna uz koju se na POKLON dobiva puna i prazna pernica te vrećica za papuče
2) Anatomski ruksak Gorjus (razni motivi) po cijeni od 499 kuna
3) Puna pernica Cool Kid za samo 49 kuna, koja sadrži 30 komada pribora
4) Romobil Meanite 50 po cijeni od 1399 kuna (redovna cijena iznosi 1499 kuna).

Svakako posjetite Tisak mediju jer od gotovo 2000 artikala školskog pribora i opreme sigurno ćete pronaći nešto za sebe.