20.-26.5.2014. – U okviru Novosadskog sajma održava se 81. međunarodni poljoprivredni sajam. Riječ je o jednoj od najcjenjenijih manifestacija za poljoprivredni sektor u regiji gdje će se na jednom mjestu okupiti proizvođači, trgovci te stručna javnost. Novi Sad/Srbija.


9.-11.5.2014. – Sedmi međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji Agro Arca okupit će inovatore, akademsku zajednicu, državne i lokalne gospodarske institucije, obiteljska poljoprivredna gospodarska, obrtnike i poduzetnike. Osnovna škola Biograd/Biograd na Moru.


8.-14.5.2014.Interpack je vodeći svjetski sajam pakirne industrije i povezanih tehnoloških rješenja. Ove godine na sajmu nastupa 2.700 izlagača iz 60 zemalja koji će predstaviti svoje najnovije ideje u područjima opreme i strojeva za pakiranje i proizvodnju, proizvodnih alata za pakiranja te usluge u okviru cijele industrije. Düsseldorf/Njemačka.


6.-7.5.2014. – “RFID  konferencija – Zagreb 2014” je prva regionalna konferencija posvećena RFID tehnologiji te je namijenjena donosiocima odluka, članovima uprava, menadžmentu, direktorima, financijskim voditeljima, profesionalcima iz proizvodnje, trgovine, logistike, medicine i farmacije, IT stručnjacima i drugima. Hotel The Westin/Zagreb.