Private Label Manufactures Association24.-25.5.2016. – Private Label Manufactures Association (PLMA) 2016.  organizira sajam “World of Private Label” koji trideset godina pomaže proizvođačima i trgovcima u razvoju njihovog programa privatnih robnih marki. Ove godine će u 55 nacionalna i regionalna paviljona posjetitelji moći pogledati ponudu na 4200 štandova. Amsterdam/Nizozemska.


 

RFID jucer, danas, planer18.5.2016.Tema ovogodišnje 3. regionalne RFID konferencije biti beskontaktno plaćanje (NFC) i sigurna trgovina uz RFID tehnologiju. S obzirom na to da u bliskoj budućnosti RFID tehnologiju očekuje enormna eksplozija primjene, naročito u području trgovine i IoT, Konferencija će ugostiti eminentne europske stručnjake iz područja standardizacije i sigurnosti. Hotel Westin/Zagreb.


 

 

FESTaCROPAK 201612.-13.5.2016. – Festival ambalaže FEST.A CROPAK  namijenjen je korisnicima i proizvođačima ambalaže u Hrvatskoj i regiji, dizajnerima, tiskarima te svima koji su na bilo koji način vezani uz ambalažu kao vrlo zahtjevan i kompleksan proizvod. Hotel Sheraton/Zagreb.