mercator-talent-natjecanje-split-largeTrgovački lanac Mercator u gradovima diljem Hrvatske organizira za najmlađe posjetitelje talent natjecanja kojima je cilj poticati i razvijati kreativnost. Ovaj vikend, talent natjecanje započinje u Samoboru.

Nakon uspješnih i veselih talent natjecanja u Zagrebu, Varaždinu, Splitu, Puli i Osijeku, i samoborski mališani moći će pokazati sve što znaju u plesu, pjevanju ili  nekom drugom talentu, poput pričanja viceva.

Natjecanje će se održati u samoborskom Mercator centru u tri termina, u subotu 12. studenog te potom 19. i 26. studenog s početkom u 10 sati, dok će veliko finale biti 3. prosinca. Svi oni koji žele pokazati svoje talente trebaju se prijaviti najkasnije tri dana prije natjecanja na info pultu Mercator Centra Samobor ili putem e-mail adrese info@mercator.hr.

U natjecanju mogu sudjelovati djeca i mladi od 4 do 14 godina, a svi natjecatelji imat će priliku osvojiti brojne vrijedne nagrade, kao što su DVD player, pekač za palačinke Tefal, Kraš poklon paket, Hlapić poklon paket i brojna druga iznenađenja. Veseloj, raspjevanoj i raspletanoj atmosferi doprinijet će i brojni gosti među kojima su i Žongler Tontorino, Klaunesa Pemzla i gosti iznenađenja, navode iz Mercatora.

U dosadašnjim je natjecanjima sudjelovalo oko 400 djece, a cilj projekta je da se djeci i mladima omogući da pokažu svoju kreativnost i talent, te da ih se potakne na daljnji razvoj svojih vještina.

Kroz subotnja druženja u Mercator Centrima Zagreb, Varaždin, Split, Pula i Osijek nastala su brojna nova prijateljstva, a svi kandidati i njihovi roditelji su se odlično zabavili uz viceve, ples, pjesmu, glazbu i smijeh. Sve dodatne informacije o natjecanju dostupne su na www.mercator.hr ili putem info telefona 0800 20 80.