Malin Holmberg_1 (853x1280)Tele2, koji je globalno prepoznat kao pružatelj M2M (Machine to Machine) i IoT (Internet of Things) usluga, od sada ova rješenja donosi i u Hrvatsku.

Rješenja za povezanost, koja se koriste u fleet menadžmentu, automatskom očitanju brojila, sigurnosnim rješenjima, daljinskom upravljanju sustavima i njihovom praćenju, samo su dio širokog portfelja proizvoda koji su danas povezani s ovom švedskom kompanijom.

Tele2 je sklopio partnerstva s najboljim tvrtkama kako bi svojim korisnicima, u njihovim specifičnim zahtjevima, pružio najbolju uslugu u industriji.

Svojim klijentima i partnerima Tele2 M2M donosi uslugu gotovo svugdje u svijetu. Već danas, Tele2 broji M2M klijente u više od 50 zemalja širom svijeta.

Tele2 M2M rješenje omogućuje jednostavno i transparentno povezivanje putem Tele2 M2M Control Centra (TMCC), kojeg pokreće Jasper, vodeći svjetski pružatelj platforme Interneta stvari (IoT). To je samouslužni M2M portal koji korisnicima omogućuje sveobuhvatni pregled, nužnu fleksibilnost i potpunu kontrolu nad njihovim cjelokupnim M2M rješenjem.

Na globalnoj razini Tele2 pruža 24/7 podršku korisnicima, stručno vodstvo i prilagođena rješenja kako bi zadovoljio posebne potrebe i zahtjeve svojih klijenata i partnera.

Tele2 uz pomoć svoje M2M usluge već omogućuje tvrtkama u Hrvatskoj uspješno poslovanje. Naš partner, tvrtka Solvis, globalni je proizvođač solarnih ćelija i panela, koji je zahtijevao povezive solarne panele kako bi uvijek mogao optimizirati njihove performanse i na brz način riješiti problem koji se može pojaviti.

“Trebali smo rješenje koje zadovoljava naše zahtjeve vezane uz funkcionalnost, kvalitetu i cijenu, a Tele2 je to mogao ispuniti u kratkom vremenu i cjenovno najprihvatljivije. Od iznimne nam je važnosti imati vezu s našim proizvodima za vrijeme njihova rada, i sigurni smo da je ovo rješenje idealno za nas”, izjavio je Stjepan Talan, glavni izvršni direktor tvrtke Solvis.

“Izuzetno me veseli što hrvatskim tvrtkama mogu najaviti da im Tele2 donosi pristup najnovijim tehnološkim rješenjima u Hrvatskoj. Tele2 je, zahvaljujući jedinstvenom i inovativnom modelu partnerstva, u mogućnosti ponuditi vrhunska M2M rješenja za različite industrijske vertikale. Zahvaljujući ovom pristupu, možemo ponuditi rješenja prilagođena za različite tvrtke u Hrvatskoj”, izjavila je prilikom predstavljanja usluge Malin Holmberg, predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska i izvršna potpredsjednica za Srednju Europu.

S predstavljanjem M2M usluge, Tele2 je predstavio i internetsku stranicu na kojoj hrvatske tvrtke mogu dobiti više informacija o ovoj inovativnoj usluzi.