Terra Madre Plavac Premium Eko

Plavac Mali Premium Eko iz berbe 2016. osvojio je prestižnu medalju Silver Decanter 2019., a u ponudi je vinoteka Interspar trgovina po cijeni od 119,99 kuna

Interspar vinoteke u svoj asortiman uvrstile su vrhunsko suho vino Plavac Mali Premium Eko iz berbe 2016. Riječ je o vrhunskom vinu tamno crvene do rubin boje s 14% alkohola mlade vinarije Terra Madre iz vinogorja Komarna u blizini Malostonskog kanala.

Ovo najmlađe vinogorje u Hrvatskoj pruža idealne uvjete za ekološki uzgoj budući da se njegovi brežuljkasti vinogradi nalaze u blizini mora i okrenuti su prema jugu pa obiluje velikim brojem sunčanih dana.

Vrhunski Plavac Mali iz Komarne ima karakterističnu trpkost i blagu kiselost s posebnom aromom voća i začina. Servira se na temperaturi od 16 do 18°C, a idealno se slaže s dalmatinskom pašticadom, zrelim mesom s roštilja, ali i drugim dalmatinskim specijalitetima.

Plavac Mali Premium Eko iz berbe 2016. osvojio je prestižnu medalju Silver Decanter 2019., a u ponudi je vinoteka Interspar trgovina po cijeni od 119,99 kuna.