Na Sljemenski izazov su se odazvale i glumice Krisitna Krepela i Petra Kurtela koje su uzivale u drustvu Asje PetersenPlaninarenje kao aerobna aktivnost, popravlja kardiovaskularno zdravlje i pomaže u smanjenju masnoga tkiva, a uz redovito uzimanje prirodnog magnezija iz Mg Mivele koji doprinosi opuštanju mišića, aktivno nedjeljno jutro provele su Kristina Krepela, Petra Kurtela i Korana Gvozdić penjući se na Medvednicu pod stručnim vodstvom Asje Petersen, najpoznatije hrvatske Pilates instruktorice.

Tijekom penjanja svi u grupi su saznali kako je prirodan magnezij u Mg Miveli odličan izbor za rekreativce zbog povećanih potreba za magnezijem tijekom planinarenja, ali i zato što za razliku od drugih voda bogatih magnezijem Mg Mivela nema laksativan učinak.

Pored važnih spoznaja o tome što se događa s mišićima tijekom vježbanja i planinarenja pojašnjeno je kako prirodan magnezij iz Mg Mivele doprinosi smanjenju grčenja mišića.

S obzirom na to da nije svaki izvor magnezija isti, najbolje ga je u tijelo unijeti hranom i vodom koja je prirodno bogata magnezijem. Kada se konzumira magnezij iz mineralne vode, on je tijelu na raspolaganju u svom prirodnom mediju. Drugim riječima, bolje ga je piti jer se tako lakše apsorbira.

To znaju Kristina Krepela, Petra Kurtela i Korana Gvozdić, koje su pijući Mg Mivelu nadoknadile magnezij i tekućinu uslijed znojenja. S 343 mg magnezija po litri, što predstavlja gotovo preporučeni dnevni unos magnezija svi prisutni uvjerili su se u blagotvornost prirodnog magnezija iz Mg Mivele. A kada krećete na planinarenje ne zaboravite Mg Mivelu, koja dolazi u dvije verzije – gazirana i blago gazirana!

PROMO