U skladu s modernizacijom poslovanja te novim zahtjevima i potrebama tržišta, trgovački lanac Tommy započinje proces promjene i implementacije novog vizualnog identiteta kompanije. Stari, prepoznatljivi logotip koji su koristili posljednjih 20-ak godina osvježen je uz uvažavanje nužnosti prilagodbe promjenama na tržištu i nove razvojne vizije kompanije.

“Kontinuirano ulažemo u razvoj i modernizaciju poslovanja i vjerujemo kako će novi vizualni identitet doprinijeti boljem tržišnom pozicioniranju Tommy brenda koji je sinonim vrijednosti i povjerenja za naše potrošače, ali i za zaposlenike, poslovne partnere kao i za društvenu zajednicu”, navode iz splitske kompanije. Idejno rješenje i koncept realizirali su u suradnji s agencijom za kreativne komunikacije i branding CARLI+SOSA, a novi logo predstavljen je na jadranskom derbiju između HNK Hajduka i HNK Rijeke.
Jadranski derbi na simbolični značaj povezuje strategiju razvoja Tommy prodajne mreže koja je dominantno pozicionirana upravo na jadranskoj obali, poručuju iz ovog trgovca.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!