Trgovački lanac Tommy otvorio je novo prodajno mjestu u Biogradu na Moru. Maximarket Tommy Biograd suvremeno je i funkcionalno opremljen kako bi kupcima osigurao poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene, objavili su iz Tommyja.

Površina korisnog prostora premašuje 900 četvornih metara s velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva s dnevno svježom ponudom.

U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.

Investicija Tommyja u novo prodajno mjesto rezultirala je otvaranjem novih 25 radnih mjesta.

“Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica još je jedna u nizu u Zadarskoj županiji.

U okviru aktivnosti društveno odgovornog poslovanja, a prigodom otvorenja maximarketa, Tommy je u koordinaciji s lokalnom upravom dodijelio novčanu donaciju Dječjem vrtiću “Biograd” u visini od 15.000 kuna, a Udruzi “Volonter” Biograd u visini 5.000 kuna.