Dalmatinski trgovački lanac Tommy u četvrtak, 1. kolovoza, otvorio je supermarket u Podstrani, na adresi Sv. Martina 123. Kako su objavili iz kompanije, supermarket je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene.

Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije te niz drugih pogodnosti za potrošače.

“Novi Tommy u Podstrani obogaćuje trgovačku ponudu na ovom području gdje je prepoznatljivi Tommyjev koncept prodajnih mjesta već odavno prihvaćen od strane potrošača”, poručuju iz tvrtke.

U prodajnom prostoru i na ukupnoj korisnoj površini od preko 800 četvornih metara Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, delikatese te pekarnica Bobis s dnevno svježim pekarsko-slastičarskim proizvodima. Za kupce je osiguran i veći broj parkirnih mjesta. U novom supermarketu zaposleno je 16 novih radnika.

“Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude. Ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je Tommy već nekoliko godina apsolutni tržišni lider, a lidersku poziciju preuzimamo i u drugim dalmatinskim županijama”, zaključuju iz kompanije.