Tommy pokrenuo akciju Budi prijatelj djece

Kupovinom barem jednog od 181 posebno označena proizvoda u prodavaonicama Tommyja svi kupci mogu pridonijeti donacijskom fondu koji će u cijelosti biti uručen Klinici za dječje bolesti nakon 15. ožujka kada akcija završava

Tommy je u suradnji s Klinikom za dječje bolesti KBC-a Split pokrenuo humanitarnu akciju pod nazivom “Budi prijatelj djece”.

Cilj ove akcije je prikupljanje sredstava namijenjenih opremanju i adaptaciji prostora Klinike za dječje bolesti, kako bi se poboljšali uvjeti rada Klinike i boravka malih pacijenata ali i njihovih roditelja.

Kupovinom barem jednog od 181 posebno označena proizvoda u prodavaonicama Tommyja svi kupci mogu pridonijeti donacijskom fondu koji će u cijelosti biti uručen Klinici za dječje bolesti nakon 15. ožujka kada akcija završava.

Akcija se provodi u svim Tommy poslovnicama, na teritoriju cijele Hrvatske, uz suglasnost Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

“Ovo je jedna u nizu aktivnosti naše tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta kojima podupiremo humanitarne i opće korisne projekte. Humanitarno partnerstvo s Klinikom za dječje bolesti KBC-a Split nas posebno raduje jer se radi o klinici koja je prepoznata po vrlo stručnom i profesionalnom medicinskom osoblju i koja je značajna i referentna u cijeloj Hrvatskoj. Ovim putem pozivamo i sve naše kupce da se aktivno uključe u ovu humanitarnu akciju kako bi prikupili što više sredstava u donacijski fond, a sve na dobrobit djece i u svrhu unapređenja sustava zdravstvene zaštite”, poručuju iz Tommyja.

Potporu ovoj humanitarnoj akciji dali su i poznati klubovi: Košarkaški klub Split, Košarkaški klub Zadar, Vaterpolo klub Jug Dubrovnik i Malonogometni klub Split koji su prepoznali važnost ovoga projekta. Klubovi su pozvali svoje navijače i sve sugrađane da aktivno sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji kako bi svi zajedno prikupili što više sredstava za Kliniku za dječje bolesti KBC-a Split.

Više detalja o humanitarnoj akciji “Budi prijatelj djece” može se pronaći na mrežnoj stranici tommy.hr.

Prethodni članakJYSK misli zeleno – Torbu donesite, popuste odnesite
Sljedeći članakFortenova grupa dodatno specijalizira svoje veleprodajno poslovanje