Uvažavajući trenutačno stanje na tržištu i mjere koje se primjenjuju te nemogućnost prodaje svježeg voća i povrća na tržnicama, dalmatinski trgovački lanac Tommy pozvao je na suradnju sve domaće proizvođače koji mogu i žele plasirati svoje poljoprivredne proizvode u njihovoj prodajnoj mreži.

“Kao odgovorna kompanija koja kontinuirano potiče razvoj gospodarstva i suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima već sada surađujemo s više od 200 hrvatskih proizvođača. Proizvodi domaćeg porijekla su važan dio naše ponude, a ovom inicijativom želimo dodatno povećati njihov udio u ponudi te na taj način izravno potaknuti očuvanje i razvoj poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj, a posebno na lokalnoj razini”, poručuju iz Tommyja.

Spremni su svoje prodajne i logističke kapacitete staviti u funkciju te dodatno omogućiti plasman roba hrvatskim proizvođačima, posebno malim proizvođačima i OPG-ovima. “U ovim iznimnim okolnostima pozivamo proizvođače koji bi željeli započeti suradnju s Tommyjem da nas izravno kontaktiraju u vezi otkupa i daljnjeg plasmana proizvoda jer suradnju s domaćim poljoprivrednim proizvođačima želimo razvijati kontinuirano”, zaključuju u Tommyju.