Top 3 printera za 2018 godinu

Vi ste nas pitali, a mi vam rado odgovaramo. Brojni su koji pametno razmišljaju i promišljaju o svim svojim kupnjama i ulaganjima, a tako isto kada je u pitanju i pisač. Naravno, jer pogreške tijekom kupnje teško će se ispraviti, budući da je riječ o trošnim materijalima i da ćete uvijek iznova morati kupovati nove tonere. Pa zašto ih onda kupovati svaka dva do tri tjedna, ako možete uzeti one koji traju puno duže, a uz to je i njihova cijena povoljnija. Osim toga, ako vam je bitna i kvaliteta i brzina ispisa, postoji još preporuka. U suradnji sa tvrtkom Moj Toner, uzeli smo u obzir sve ove parametre, dakle trajanje tonera, njegovu cijenu, kvalitetu ispisa te usporedili omjere i tako smo došli do top tri printera koja vam preporučamo za 2018. godinu!

Izabrali korisnici

Svojim učestalim kupnjama ovoga pisača i tonera za njega, kupci su potvrdili da je riječ o vrhunskom proizvodu potvrđene kvalitete koji zadovoljava brojne korisnike svojim uslugama. Riječ je o HP-ovu pisaču LaserJet Pro MFP M130nw. Ovaj pisač je multifunkcijski laserski pisač, a ispis koji pruža jest samo onaj u crno-bijelim varijantama. Odličan je za sve one koji imaju manja poduzeća i stalnu potrebu za ispisom ugovora, računa ili kakvih drugih sličnih dokumenta, a koje ne trebate u boji. Na samome početku ne ulažete puno, jer je pisač dostupan po vrlo niskim cijenama. Naša je preporuka svakako i zbog niskih cijena tonera koji su kvalitetni i dugo izdržljivi. Osim visokog broja stranica koje uporabom jednog tonera možete ispisati, zadovoljit će vas i njegova brzine jer ispisuje 22 stranice po minuti. Ukratko, ovaj pisač je brz, učinkovit, povoljan te idealan i za male i velike korisnike.

Uz XL spremnike i mogućnosti za sve

Naravno da svi razmišljamo o stalnim uštedama, bojimo se već pojma recesija, no u svemu tome ipak ne želimo, a naravno i ne trebamo, odustati od svojih najmilijih i stvaranja uspomena s njima. Iako život leti, današnji pametni telefoni omogućuju nam da u sekundi možemo sve lijepo zabilježiti, fotografirati se kad god nam naši mili prirede nešto lijepo ili pak želite ovjekovječiti trenutke s prijateljima i partnerima. No, sve to brojni žele i imati u papirnatom obliku pa slagati ili u foto albume ili lijepiti u bilježnice u koje uz sliku dopisuju i najvažnija sjećanja. Baš takvi pojedinci, kojih je iz dana u dan sve više, a da čuvaju uspomene na obitelj i djecu, žele kod kuće i pisač koji će im to sve omogućiti. Zbog toga je planetarno popularan postao multifunkcijski printer Canon Pixma MG5750 Ink Jet. Omogućuje vam bežično i brzo spajanje s vašim mobitelima, ispis fotografija, dokumenata, dječjih uradaka za referate ili štogod slično. Ispis je kvalitetan i u boji, a iako za ovaj pisač trebate posebno odvojene tonere s bojama tinte, super je što uvijek kupujete samo onu boju koju ste potrošili, a ne sve te tako imate kontrolu nad troškovima. Za ovaj pisač toneri dolaze i u velikim XL spremnicima pa je omjer cijene i količine još povoljniji.

Klasik među printerima

Jedan od klasika među printerima jest HP LaserJet M12W koji izvrsno odgovara korisnicima malih i velikih ureda, idealan je i za kućnu uporabu i njime su svi zadovoljni. Za ovaj pisač toneri dolaze i u zamjenskim varijantama, a zadržavaju i dalje kvalitetu veću od tintnih pisača. Ispis je moguć već i po cijeni od 9 lipa po stranici, što je uz kvalitetu, jedan od najvećih dokaza zašto je jedan od prva tri izbora za svaki dom i ured.