Top artikli za noć vještica u Kozmo drogerijama

Tijekom nadolazećeg vikenda mnogi će tulumariti u povodu Halloweena, sve popularnijeg praznika kod nas, poznatog i pod nazivom Noć vještica. Ako još nikad niste, ovo je prava prilika da provedete cijeli dan u crnom, a da ne padnete u crnjak!, stoji u današnjoj pozivnici Kozma.

U nastavku je popis top proizvoda iz ponude Kozmo drogerija za najmračniju noć u godini.

Max Factor Duo sjenilo (59,99 kn) – efekt smokey eyes apsolutni je zakon jesenske sezone, a Noć vještica idealna je prilika da se nagradite tamnim sjenilom koje možda već dugo pikirate, a nikako da ga i kupite.

Max Factor olovka za oči (36,99 kn) –  savršen make-up za Noć vještica svakako uključuje crni rub na očima koji ćete iscrtati Max Factor olovkom za oči, a onim kreativnijima olovka može poslužiti i za crtanje raznih motiva s tematikom Halloweena po licu ili rukama.

Max Factor Masterpiece Max maskara (89,99 kn) – maskara s kojom ćete brzo i jednostavno postići efekt umjetnih trepavica i naglasiti oči.

Palette Intensive Color Creme (19,99 kn) – odvažnije među vama možda će baš Noć vještica inspirirati da oboje svoju kosu u crnu.

Syoss šampon 500 ml (29,99 kn) – sigurno ste već „snimili“ atraktivno crno pakiranje profesionalnih proizvoda za njegu kose Syoss, a sad je pravo vrijeme da njegujete svoju kosu kako biste zablistali na tulumu za Noć vještica.

Bourjois dezodorans (24,99 kn) – u Noći vještica jednostavno morate biti od glave do pete u crnom, a kako na omiljenoj crnoj majici ne biste imali tragove koristite Bourjois dezodorans koji ne ostavlja crne trgove na tamnoj odjeći.

Innamore Microfibra hulahop čarape 70 DEN (27,99 kn) – uz vještičji kostim ili sličan Halloween styling obavezno odjenite i crne hulahop čarape.

Black Star by Avril Lavigne  EDP 300 ml (199,99 kn) – pripreme za savršenu Noć vještica završite s par kapi prvog parfema popularne Avril Lavigne i tulum može početi!

Perwoll Black Magic –  nakon tuluma vratite svježinu svojoj tamnoj odjeći i operite je Perwollom Black Magic 1L (17,99 kn).