Tradicionalno i jednostavno – PIK miješano meso za sarmu

pik-mljeveno-meso-za-sarmuPIK Vrbovec je omogućio svim bakama da ove zime odahnu, priprema sarme nikada nije bila jednostavnija.

Potrebno je samo nabaviti novo PIK miješano mljeveno meso za sarmu u kojem se već nalaze riža i svi potrebni začini, a uz malo spretnosti i naravno listove kiselog zelja omiljena sarma gotova je za tren. Kako bi sve bilo još jednostavnije na svakom pakiranju priložen i recept tako da je uspjeh zagarantiran.
PIK Miješano mljevenog meso za sarmu 750 g novi je proizvod u kategoriji PIK svježeg pakiranog mesa, a ujedno je i apsolutni novitet na našem tržištu koji potrošačima donosi dodanu vrijednost obzirom da je u meso dodana riža i svi začini, te je maksimalno olakšana i skraćena priprema sarme. Recept tj. jednostavna priprema sarme s već pripremljenim mesom opisana je na dodatnoj etiketi koja se nalazi na svakom pakiranju.

Miješano mljeveno meso za sarmu iz PIK-a proizvedeno je od najkvalitetnijega domaćega crvenog mesa, dokazive je sljedivosti, poznatoga i provjerenoga hrvatskog proizvođača.