Ready2Lead - Petra RaseMladi koji žele steći međunarodno iskustvo i graditi karijeru u jednom od najvećih svjetskih veleprodajnih lanaca, Metro Cash & Carry, do 7. lipnja 2015. mogu se prijaviti za sudjelovanje u projektu Ready2Lead.

Prijaviti se mogu svi koji su tijekom protekle tri godine diplomirali na fakultetima ekonomskog ili turističkog usmjerenja, a prednost će imati kandidati koji su tijekom studiranja sudjelovali u izvannastavnim aktivnostima te izvrsno poznaju i koriste engleski i još jedan strani jezik.

Zainteresirani do 7. lipnja 2015. godine mogu poslati životopise i motivacijsko pismo na engleskom jeziku na Metro Cash & Carry d.o.o., Department Human Resources, Jankomir 31, 10 090 Zagreb ili na mail adresu MCCHRREcruitment@Metro-cc.hr.

Kandidat iz Hrvatske sudjelovat će u dvogodišnjem programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar Metro Grupe. Edukacija i stjecanje praktičnog iskustva odvijat će se u Hrvatskoj i inozemstvu, a nakon završene edukacije kandidat će dobiti posao na menadžerskoj poziciji u tvrtki Metro Cash & Carry Hrvatska.

Zahvaljujući sudjelovanju u projektu Ready2Lead, mlada ekonomistica Petra Raše i ekonomist Benjamin Babić zaposlili su se u Metro-u gdje trenutno surađuju na strateškim projektima te se upoznaju s radom odjela unutar Metro-a.

“U protekle dvije godine više od tristo mladih ljudi prijavilo se za sudjelovanje u projektu Ready2lead što pokazuje kako u Hrvatskoj ima mnogo mladih potencijala koji traže svoju priliku. Konkurencija je vrlo jaka i imamo priliku upoznati osviještene, znatiželjne i svestrane mlade ljude koji su spremni osvojiti svijet. Naša je želja pružiti im priliku i podršku te ih pripremiti za poslovno okruženje. Ponosni smo što su oni dio Metro svijeta i što zajedno možemo graditi budućnost Metro-a u Hrvatskoj, ali i na globalnoj razini”, izjavila je Nela Bučević, direktorica Odjela ljudskih resursa i korporativnih komunikacija u Metro Cash & Carryju.

Nakon prve faze odabira temeljem životopisa i motivacijskih pisama kandidate će intervjuirati predstavnici Odjela ljudskih resursa Metro-a u Hrvatskoj te će u međunarodnom centru procjene pristupiti završnom testiranju.

Cjelokupni selekcijski proces trajat će do sredine srpnja, a edukacija za odabranog kandidata započet će u listopadu 2015.