Trgovački centar Lumini sklopio ugovor s novim partnerima

Dm – drogerie markt, Hrvatski Telekom te Technomarket (K i K Elektronika) novi su partneri shopping centra Lumini, prvog trgovačkog i zabavnog centra treće generacije koji u blizini Varaždina gradi norveška grupacija Verdispar.

„Novi zakupci, kao i ostali brandovi i tvrtke s kojima smo potpisali Ugovore o zakupu, na proljeće sljedeće godine posjetiteljima će otvoriti trgovine u centru Lumini”, istaknuo je Domagoj Pavlek, direktor razvoja projekata u Verdisparu, povodom potpisivanja ugovora sa zakupcima.

Tada će taj trgovački centar raspolagati s više od osamdeset prodajnih jedinica priznatih svjetskih modnih brandova, multipleksom sa šest kino dvorana, a bit će tu i hipermarket, igraonica za djecu, restorani i kafići te raznovrstan zabavni sadržaj.

Investitori vide svijetlu budućnost novoga trgovačkog centra, a kao razlog za optimizam ističu izvrsnu infrastrukturu te konstantni gospodarski napredak ovog dijela Hrvatske koji dosad nije imao svoju shopping destinaciju.

“Riječ je o iznimno atraktivnoj lokaciji kojoj izravno gravitira oko 400.000 hrvatskih građana te je lako i brzo dostupna i iz susjednih zemalja, Slovenije i Mađarske”, ističu iz Verdispara dodajući kako radovi na izgradnji centra napreduju prema postavljenom planu te da je širenje mreže partnera ujedno dokaz da su vodeće tvrtke prepoznale da se radi o perspektivnom projektu i pouzdanom investitoru.