Tvrtke Sixt rent a car i Siemens obnavljaju suradnju

Sixt rent a car će svojim partnerima, među ostalim, ponuditi mogućnost rezerviranja najnovijih vozila putem mobilne aplikacije SAP Concur što će Siemensu ponuditi potpuni automatizirani pregled svih putnih troškova unutar tvrtke

Suradnja tvrtki Sixt rent a car i Siemens započela je 1974. kada je tehnološka grupa Siemens unajmila svoja prva vozila od Sixt rent a car-a kao pružatelja usluga mobilnosti. Sixt rent a car je godinama pružao Siemensu vrhunska rješenja mobilnosti i sada će postati partner rent a car u Njemačkoj, ali i drugim zemljama i regijama, budući da su tvrtke obnovile sporazum na dugoročnoj osnovi.

Siemens će od sada imati pristup širokom rasponu rješenja za mobilnost te će uvijek biti u mogućnosti ponuditi svojim zaposlenicima rješenje prema njihovim potrebama. Snage Sixt rent a car-a su više od samog kvalitetnog voznog parka, poput fleksibilnih, digitaliziranih procesa za svaki najam – od rezervacije i najma automobila do fakturiranja. Sixt rent a car će svojim partnerima ponuditi mogućnost rezerviranja najnovijih vozila putem mobilne aplikacije SAP Concur što će Siemensu ponuditi potpuni automatizirani pregled svih putnih troškova unutar tvrtke. Sixt rent a car će omogućiti i značajne uštede vremena na poslovnim putovanjima! Sixt Digital Self-Service bit će dostupan na odabranim zračnim lukama.

Tako će zaposlenici Siemensa moći rezervirati i pokrenuti svoje Sixt vozilo preko mobilne aplikacije, bez potrebe odlaska u poslovnicu po ključeve, štedeći na taj način značajnu količinu vremena na poslovnim putovanjima.

“Digitalizacija, Industrie 4.0 i internet imaju ogroman učinak na način na koji radimo i zato smo pokrenuli inovativna rješenja za mobilnost naših zaposlenika. Sixtovi novi digitalni pristupi u Njemačkoj pokazali su nam da se savršeno uklapaju s našima”, kazao je Robert Suchy, potpredsjednik korporativne nabave u Siemensu AG.

“Sixt i Siemens – to je suradnja koja će trajati desetljećima. Oduševljeni smo što smo ponovno stekli Siemensovo povjerenje u Sixtove inovativne usluge i koncepte. Mobilnost više nije ograničena samo na pružanje usluge vozila. Glatki procesi i rješenja utemeljena na potrebama su esencijalna. Zato mi koristimo najnovije tehnologije kako bismo osigurali maksimalnu fleksibilnost i kontrolu troškova”, zaključio je Erich Sixt, predsjednik Uprave Sixt SE.

Prethodni članakMeteor Grupa donirala 20.000 kuna Caritasovoj Kući mladih
Sljedeći članakČaj: Za sva godišnja doba