Maloprodajni lanac Plodine u Kaštel Štafiliću, na adresi Škabrnjska cesta 14, otvorio je 88. prodajni centar u Hrvatskoj, priopćeno je iz tvrtke. Plodine osluškuju želje i potrebe domaćeg stanovništva, ali i njihovih gostiju tijekom turističke sezone, tako da je novootvoreni supermarket već 17. supermarket Plodina u Dalmaciji.

Vrijednost investicije od pet milijuna eura osigurala je izgradnju prodajnog objekta prema najvišim trgovačkim standardima. Na 2.000 četvornih metara moderno i funkcionalno uređenog interijera s caffe barom nalazi se visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.

Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Kupcima će biti na raspolaganju 100 parkirnih mjesta, a trgovina i sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama sa invaliditetom, kao i roditeljima s djecom. Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta zaposlivši 50 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone porasti sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga stanovnicima i turistima tijekom ljetnih mjeseci.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koji svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjelu mesnice i pekare.

Standard u supermarketima Plodine je samoposlužna pekara koja nudi svježe i tople pekarske proizvode tijekom cijeloga dana dok su ostali svježi odjeli opskrbljeni artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača dostupan je po povoljnim i konkurentnim cijenama te su mnogi od njih dio tjednih akcija u redovnim i prigodnim katalozima. Za kupce su u tjednu otvorenja pripremljene posebno atraktivne ponude, a i u budućnosti Plodine će zasigurno doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali i ukupne turističke ponude u cijeloj regiji.

Supermarket Plodine Kaštel Štafilić za kupce će svakodnevno raditi od 7.00 do 23.00 sata.