U Labinu, na adresi Zelenice 46, otvoren je 90. supermarket Plodina u Hrvatskoj. Labin je tako dobio drugi supermarket Plodina, a u Istri je to već 16. trgovina.

U skladu sa svim preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, novi je supermarket otvoren uz najveće moguće mjere sigurnosti držanja razmaka, broja kupaca unutar objekta, te dezinficiranja kako prostora tako i ruku prije ulaska u trgovinu.

Na 2.000 četvornih metara moderno i funkcionalno uređenog interijera s caffe barom, nalazi se visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine. Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, objavili su iz trgovačkog lanca.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta te zaposlile 40 djelatnika. Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koji svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjelu mesnice i pekare.

Standard u supermarketima Plodina je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode tijekom cijeloga dana, dok su ostali svježi odjeli opskrbljeni artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Supermarket Plodine Labin – Zelenice za svoje će kupce raditi od 7.00 do 22.00 sata, s pauzom od 14.00 do 15.00 kako ne bi došlo do preklapanja djelatnika u smjenama te kako bi se trgovina još jednom temeljito dezinficirala.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!