kupujmo-hrvatsko-zene-stand-largeAkcije “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke“ održat će se u srijedu, 7. rujna, od 9 do 14 sati na trgu ispred Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu.

U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, ali i proizvoda vrijednih ruku, sudjelovat će 99 izlagača, najavili su danas iz Hrvatske gospodarske komore.

Događanju će, pored brojnih osoba iz javnog i društvenog života Ličko-senjske županije, prisustvovati i župan Milan Jurković te gradonačelnik Grada Otočca Mario Barković. Na otvorenju će nastupiti Puhački orkestar DVD Otočac, a Lovačka udruga “Gacka” za sve će sudionike pripremiti lovački gulaš u kotliću.

Promotivna akcija Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” nastavljena je ove godine s ciljem da se građanima ukaže na važnost kupovanja domaćih proizvoda kako bi se doprinijelo jačanju hrvatskog gospodarstva.

Od prošle godine se u sklopu “Kupujmo hrvatsko“ održava i akcija “Vrijedne ruke” koja nastoji promovirati proizvode i proizvođače vrijednih ruku koji svojim radom, znanjem i umijećem pridonose razvoju različitosti hrvatskoga gospodarstva, a istodobno ostvaruju dobrobit za sebe i svoju obitelj.

Akcija se ove godine održava od svibnja do rujna u 21 gradu.