Trgovački lanac Konzum otvorio je danas na adresi Osječka 71 u Rijeci preuređenu Super Konzum prodavaonicu s novim konceptom i unaprijeđenim asortimanom.

Na 3000 četvornih metara potpuno preuređenog prodajnog prostora kupcima su na raspolaganju značajno unaprijeđeni odjeli svježeg voća i povrća uz veliki izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja, zatim mesnice s bogatom ponudom svježeg mesa te pekarnice u kojoj se dnevno peče više od 100 vrsta kruha i peciva, ističe se u priopćenju.
Također, novi Super Konzum nudi i posebno unaprijeđen odjel ribarnice uz puno veći izbor, s naglaskom na jadransku ribu lokalnih dobavljača.

U Konzumu navode kako je podrška lokalnim dobavljačima jedna od temeljnih odrednica njihova poslovanja te će, omogućavanjem dodatnih izlaganja njihovih proizvoda, tu podršku pružiti i proizvođačima Istre i Kvarnera.

U okviru nove prodavaonice nalazi se i gastro odjel s dnevnom ponudom raznih gotovih jela, koja se za kupce pripremaju na licu mjesta u posebno opremljenim kuhinjama.

Nova Super Konzum prodavaonica opremljena je s 13 blagajni i četiri samoposlužne blagajne, a u sklopu prodajnog centra kupcima je na raspolaganju i veliko parkiralište s 500 parkirnih mjesta.

Rijeka je tako dobila jedan od najmodernijih Super Konzuma u Hrvatskoj, poručuju iz trgovca te dodaju kako je, s obzirom na ponudu i širinu asortimana ove prodavaonice, kao i sve prateće pogodnosti za kupce, prodavaonica Konzuma u neposrednoj blizini na adresi Osječka 67a zatvorena.

Super Konzum prodavaonica u Osječkoj 71 u Rijeci otvorena je za kupce od ponedjeljka do nedjelje, od 8 do 22 sata.