U SPAR-ovoj Vital liniji više od 100 proizvoda za uravnoteženu prehranu

Vital linija razvijena je uz podršku nutricionista čiji su stručni savjeti zaslužni za Vital proizvode obogaćene različitim vitaminima i mineralima te imaju manje masnoća i niske energetske vrijednosti, a što je i posebno istaknuto na njihovim ambalažama

Spar Hrvatska u svom bogatom asortimanu nudi više od 100 proizvoda iz Vital linije koja kupcima omogućuje uravnotežen unos hranjivih tvari u organizam. Vital linija razvijena je uz podršku nutricionista čiji su stručni savjeti zaslužni za Vital proizvode obogaćene različitim vitaminima i mineralima te imaju manje masnoća i niske energetske vrijednosti, a što je i posebno istaknuto na njihovim ambalažama.

U Spar i Interspar trgovinama kupci tako mogu pronaći bjelančevinama bogata Vital pileća prsa bez kože koja su neizostavan dio mnogobrojnih brzih, laganih i ukusnih jela.

U širokom asortimanu moguće je pronaći i sladilo od breze s 40 posto manje kalorija i niskim glikemijskim indeksom koji je pogodan i za dijabetičare, a okusom je gotovo identičan klasičnom bijelom šećeru.

U bogatoj Sparovoj ponudi nalazi se i maslac, jedan od najčešće korištenih mliječnih proizvoda za koji svi vole biti sigurni da je svjež i kontroliranog porijekla. Vital maslac s izrazito malim udjelom kolesterola idealan je za sve koji paze na prehranu. Proizvodi Vital linije obiluju vitaminima i mineralima, a upravo je maslac veliki izvor vitamina A.

Za sve one kupce koji vole grickalice Spar je pripremio posebnu ponudu. Naime, u Spar i Interspar trgovinama ponuđen je prženi i blago soljeni kikiriki koji sadrži visoki udio vlakana i dobar je izvor bjelančevina.

Na proizvodima Vital linije detaljno su istaknute točne količine pojedinih sastojaka i prehrambenih vrijednosti, stoga kupci na taj način imaju potpunu kontrolu nad unosom kalorija, minerala, vitamina ili BE jedinica.

Razvojem Vital linije u suradnji s nutricionistima, Spar Hrvatska pokazao je svoju brigu o kupcima, njihovim željama i preferencijama promičući pritom uravnotežen i zdrav unos hrane u organizam.

Prethodni članakSupernova grupa najavila preuređenje Centra Kaptol
Sljedeći članakSPAR ulazi na tržište Kosova