U četvrtak, 13. kolovoza, u Sukošanu, na adresi Ulica dr. Franje Tuđmana 7, otvoren je novi supermarket Plodina čime se broj trgovina ovog lanca popeo na 93. Kao i ostala prodajna mjesta, i ovaj je supermarket izgrađen po najvišim standardima. Na 2.000 četvornih metara moderno i funkcionalno uređenog prodajnog prostora postavljena je visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brendova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodina, a odjel zelene tržnice svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća. U samoposlužnoj pekari svježi pekarski proizvodi dostupni su tijekom cijeloga dana, te zasebno pakirani kako bi se kupcima osigurala najviša razina higijene.

Kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

U supermarketu u Sukošanu zaposleno je 40 djelatnika, a kupcima je na raspolaganju od ponedjeljka do nedjelje od 7.00 do 23.00 sata.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!