U Varni je u četvrtak svečano otvoren trgovački centar Delta Planet, drugi najveći centar ovog tipa u Bugarskoj. “Delta ne dolazi prvi put u Bugarsku budući da smo prije više od 10 godina investirali u maloprodajni lanac Piccadilly. Otvaranjem shopping centra Delta Planet imamo potvrdu da je Bugarska otvorena za investicije i da su kompanije iz Srbije dobrodošle u vašu zemlju”, kazala je Zorana Burlić, direktorica kompanije Delta Real Estate.

Investicija Delta Real Estatea i partnerske kompanije AP investment vrijedna je 120 milijuna eura, a shopping centar se prostire na 110.000 m2, od čega je 40.000 m2 predviđeno za najam. Objekt podrazumijeva novi “retailtainment” koncept koji kombinira shopping iskustvo i zabavu. U sklopu Delta Planeta smještene su velike interaktivne zone za zabavu na čak 4.000 četvornih metara.
U Varni će se prvi puta predstaviti brendovi Pinko, Desigual, Ralph Lauren, Marco Polo, Cropp, Sinsay, Mango, Sport Depot, Sport Vision, Billa, Cinema City i mnogi drugi, a svoj najnoviji koncept većih prodajnih mjesta predstavit će Reserved i Mohito.

Delta Planet smješten je u ulici Bulevar Slivnica 185 na četiri razine od kojih su dva u razini zemlje zbog prirodnog nagiba terena. Na tri podzemne etaže smještena je garaža s 1.300 mjesta.

Delta Holding prije samo tjedan dana otvorio je Delta Planet u Banjaluci, prvi shopping mall u tom gradu.

Prilikom otvorenja u Varni za sve posjetitelje organiziran je bogat program – atraktivan flash mob sa 100 sudionika, nastup različitih bendova i poznatih youtubera.