Dida Boža brend spada u jedan od top brendova u kategoriji džemova i namaza vođen vizijom poboljšanja ponude potrošačima kroz kvalitetu, raznovrsnost ekoloških proizvoda te unaprjeđenje tradicije i inovativnosti. Kako bi napravili korak dalje u jačanju ekološke svijesti o prirodnim proizvodima i njihovoj dobrobiti te prenijeli benefite ekološke proizvodnje i konzumacije Dida Boža je pokrenuo novi projekt.

Dida Boža House je kuća dida Bože u Vodicama u kojoj posjetitelji mogu rezervirati smještaj u modernim apartmanima s daškom tradicije i mogućnošću korištenja privatnog fitness prostora. Kroz dalmatinsku kuhinju gosti mogu uživati u jelima pripremljenim s Dida Boža proizvodima te pažljivo odabranim namirnicama kako bi se i dalje promovirao zdraviji način prehrane.

Uz Dida Boža restoran posjetitelji imaju priliku boraviti u Dida Boža baru gdje se poslužuje ekološka kava i sokovi te jedinstvene kombinacije detox napitaka. Sve to objedinjuje Dida Boža Gift shop u kojem posjetitelji imaju priliku degustirati ukusne delicije.

U shopu posjetitelji imaju priliku kupiti za sebe ili dragu osobu omiljeni proizvodi kako bi ga ponijeli kao suvenir, ali i sami nastavili priču o zdravijem životu i benefitima ekoloških proizvoda i proizvodnje. Dida Boža House je hit mjesto ljeta 2020. godine gdje se može bezbrižno uživati radi visoke razine opreza tijekom Covid-19 pandemije. Rezervirajte svoj odmor, kasni doručak ili večeru kod Dida Bože i osigurajte siguran odmor bez gužve i opasnosti. Veselimo se vašem dolasku!

Više detalja možete pronaći na www.didabozahouse.com.