westgate-ftdTrgovine „Croata“ i „Froddo“ priduružuju se nizu od 260 trgovina u trgovačkom centru Westgate

U Shopping Cityu Westgate otvorene su dvije nove trgovine: Croata i Froddo. Trgovina Croata, na 70 m2, predstavlja ekskluzivnu marku i visokokvalitetan hrvatski proizvod ručno šivanih kravata originalnih dezena. Budući da se radi o izvornom proizvodu, “Croata” nosi specificna identifikacijska obilježja, a kravate su izrađene od najkvalitetnije svile, u razlicitim vrstama tkanja. Osim kravata, u trgovini se mogu pronaći i muške i ženske košulje, šalovi i marame, kožna galanterija, i svečani program.

Dječje cipele Froddo, koje su osim na više od 100 lokacija u Hrvatskoj, dostupne i na tržištima Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Nizozemske, Francuske, Engleske, Grčke, Ukrajine, Kazahstana, Rusije, te Australije, od ovog tjedna mogu se pronaći i u Shopping Cityu Westgate.

Froddo cipele, koje nose status Croatia Superbrands 2009, izrađene su na temelju istraživanja veličine i oblika stopala u dječjoj populaciji u Hrvatskoj, od najkvalitetnijih prirodnih materijala i u suradnji s ortopedskim stručnjakom. U Froddo trgovini, koja je dizajnirana  prema najnovijim svjetskim trendovima u uređenju prodajnih mjesta može se pronaći i obuću namijenjenu urbanim ženama, robnih marki Boogaloo i Paul Green.

Tijekom posljednja dva vikenda posjećenost Shopping Citya Westgate povećala se za 20%. Za vrijeme uskrsnih blagdana najviše se kupovala sezonska odjeća i obuća te električni uređaji poput televizora i osobnih računala. Također, primjećen je znatno veći dolazak stranih gostiju koji su bili na proputovanju, kao i znatan broj posjetitelja iz Slovenije, stoji u priopćenju ovog trgovačkog centra.