Učvrstite kožu u pokretu s Nivea Q10 hlačicama

NIVEA_Q10_visualBuđenje iz zimskog sna može započeti – stiglo je proljeće! Nivea se jedinstvenim inovativnim Q10 hlačicama za oblikovanje i učvršćivanje pobrinula da vaše tijelo zablista u omiljenim lepršavim haljinicama i kratkim hlačicama koje ste jedva dočekali izvaditi iz ormara.

Posebna tkanina sadrži mikrokapsule koenzima Q10 koje otpuštaju aktivne sastojke u kožu putem tehnologije “blagog pritiska” prilikom svakog pokreta, dok bademovo ulje i aloe vera hidratiziraju i njeguju kožu.

Nivea Q10 hlačice za oblikovanje i učvršćivanje možete nositi cijeli dan, bilo na poslu, kod kuće ili za vrijeme sportskih aktivnosti, a nisu vidljive ispod odjeće.

Za najbolje rezultate preporučuje se minimalno nošenje hlačica šest sati dnevno kroz razdoblje od dva tjedna.

Niti nakon 30 pranja njihova učinkovitost se ne smanjuje. Izuzetno su praktične te će se jednostavno uklopiti u vašu dnevnu rutinu za učinkoviti način učvršćivanja kože.

Uz njih nikad nije bilo lakše izgledati sjajno i njegovano, a možete ih pronaći ekskluzivno u prodavaonicama dm-a.

Inovativna tkanina izrađena od elastina i poliamida omogućava savršeno prianjanje uz tijelo i prilagođava se svakoj silueti istovremeno pružajući udobnost i neometane prirodne pokrete tijela. Hlačice su dizajnirane kako bi u harmoniji s kožom pružale optimalne rezultate.

”Ove udobne hlačice trenutačno oblikuju vaš trbuh, bedra i stražnjicu, dok istovremeno posebne mikrokapsule učvršćuju kožu. Prilikom svakog pokreta aktivni sastojci iz kapsula otpuštaju se direktno u vašu kožu te pružaju trenutačni učinak”, rekla je Julia Eckert, stručnjakinja iz odjela za istraživanje i razvoj u segmentu njege kože tvrtke Beiersdorf.

PROMO