lidl-logo-midi1Diskontni trgovački lanac Lidl nastavlja ekspanziju na hrvatskom tržištu otvaranjem svoje 78. trgovine. Kako su najavili iz tog trgovca, nova se prodavaonica otvara u petak, 27. travnja 2012. godine, u Rijeci.

Novi objekt, u kojem je zaposleno 20 djelatnika, nalazi se u riječkoj četvrti Pećine na adresi Radnička 35. Prodajna površina Lidlove trgovine iznosi 1278 m2, a kupci i posjetitelji imat će na raspolaganju i više od 100 parkirnih mjesta.

Tijekom izgradnje same trgovine, kažu iz Lidla, poštovani su svi europski standardi kvalitete propisani za izgradnju maloprodajnih trgovačkih centara. Ponuđeni asortiman bit će, kako kažu, “tradicionalno najpovoljniji na hrvatskom tržištu, uz svakodnevno svježe meso, voće i povrće te pekarske proizvode iz Lidlove pekare”.

Ujedno ističu kako je nova trgovina izgrađena na jednoj od najprestižnijih i estetski najljepših lokacija u Rijeci. Osim blizine modernim urbanim naseljima Pećine, Gornja Vežica i Donja Vežica, s povišenog se položaja trgovine pruža prekrasan pogled na morski pejzaž oko Rijeke. “Realizacijom svoje nove trgovine upravo na ovoj lokaciji Lidl je dodatno potvrdio svoj poslovni ugled i status trgovačkog lanca s najvećim potencijalom rasta na hrvatskom tržištu”, navodi se u priopćenju.

Na dan otvorenja poznati pjevač Oliver Dragojević dijelit će od 12 do 14 sati Lidlove kuharice (u ograničenim količinama), družit će se s kupcima i bit će dostupan prisutnim medijima za kraće intervjue.

“Vjerne kupce koji donesu bonove s Lidlovih promotivnih letaka očekuju posebni popusti i akcije koje će trajati čitav tjedan od dana otvorenja. Također, u okviru programa društveno odgovornog poslovanja i humanitarnog djelovanja, Lidl Hrvatska priprema posebna slatka iznenađenja za djecu iz Dječjeg doma ‘Ivana Brlić Mažuranić’ u Rijeci, kojima će biti uručena i posebna donacija”, navodi se u priopćenju Lidla.