Uskršnji darovi iz Zvijezde

Vjerni svojoj tradiciji da uz blagdane daruju svoje potrošače u Zvijezdi su i ovog Uskrsa pripremili prigodne darove te svoju ponudu obogatili promotivnim proljetnim pakiranjima proizvoda – majoneze, umaka, francuske salate i margarina.


Svako jelo na blagdanskom stolu bit će posebno ukoliko se servira uz Zvijezdin tartar ili hren umak, a za one koji vole jače okuse tu je i čisti Zvijezdin hren, svi se sada mogu pronaći u staklenkama s dodatnih besplatnih 50g proizvoda. Zvijezda umaci mogu se servirati uz predjela i glavna jela, uz sve vrste pečenog, kuhanog i pohanog mesa, ribe i povrća a idealni su i kao podloga za sendvič.

Da bi Vam više vremena ostalo za ukrašavanje uskrsnih jaja, a kako bi se manje mučili sa sjeckanjem povrća za neizostavnu Francuska salata, delikatesna poslastica pravih gurmana i neizostavno jelo u svečanim prilikama, Zvijezda je u ponudu uvrstila promo pakiranju od jednog kilograma. Dobro znani Gospodari okusa Zvijezdine majoneze delikates i light imaju i bonus jer se prigodno nalaze u pakiranju sa 120g gratis.

Dobro je poznato koje sastojke treba koristiti da bi biskvit imao pravu rahlost, a krema svoju bogatu puninu, upravo svjesni toga u Zvijezdi su za blagdane pripremili atraktivno dizajniran paket stolnog margarina od 3 komada s jednim dodatnim margarinom gratis.

Svoje vjerne kupce Zvijezda je razveselila i posebnim promotivnim cijenama proljetnih pakiranja proizvoda  uz koja će svaki blagdanski stol biti bogatiji i slasniji a svečana jela ukusnija, poručuju iz Zvijezde.

Prethodni članakMišković podmeće klipove Todoriću
Sljedeći članakTvornica čarapa Jadran slavi 80 godina postojanja