vindija-predsjednik-ivo-josipovic-largeVaraždinska prehrambena industrija Vindija prezentirala je na 19. jesenskom bjelovarskom sajmu ponudu Tvornice stočne hrane BIOdar te dio svog bogatog asortimana prehrambenih proizvoda.

Najveća specijalizirana stočarska priredba u Hrvatskoj, Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, održana je od 9. do 11. rujna na Sajamskom prostoru Gudovac pokraj Bjelovara.

Samu manifestaciju, koja je ove godine brojala više od 450 izlagača te oko 50 tisuća posjetitelja, svečano je otvorio predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović.

Poslovni sustav Vindija na ovogodišnjem se izdanju Sajma predstavio s proizvodima iz svog raznovrsnog asortimana, izloženim na svom promotivnom štandu koji je posjetio i sam predsjednik RH.

Među predstavljenim proizvodima iz Vindije naročito ističu asortiman Tvornice stočne hrane BIOdar koji je popratila ponudom svojih cijenjenih sireva te mliječnih i mesnih proizvoda.

S obzirom da je ove godine tvrtka Koka, iz sastava poslovnog sustava Vindija, na Bjelovarskom sajmu nastupila kao partner manifestacije, proizvodi Vindijine tvornice stočne hrane prezentirani su kao nagrade za najbolje ocijenjena grla na državnim stočarskim izložbama u segmentu govedarstva, ovčarstva i kozarstva.

U sklopu programa održan je i Kup mladih uzgajivača simentalskog goveda, a BIOdar i Vindija nagradili su sve sudionike tog natjecanja prigodnim poklon paketima Vindijinih prehrambenih proizvoda, ističe se u priopćenju.