Božićni se blagdani u različitim krajevima slave na različite načine, no svima je zajedničko okupljanje oko blagdanskog stola. Obitelj na okupu, svečano postavljen stol i ukusni ručak u svima nama bude lijepa sjećanja.

Kako bi i ove zime blagdani bili povod veselja, Lidl je tijekom studenog i prosinca dodatno obogatio svoj asortiman najljepšim darovima za vaše nepce, mnoštvom proizvoda iz linije Deluxe.

Riječ je o odabranim ekskluzivnim proizvodima koje krasi vrhunska kvaliteta, a predstavljaju putovanje puno okusa, mirisa, luksuznih delicija, najboljih slatkiša i sastojaka za razna blagdanska jela kojima ćete sebi i najdražima nadolazeće blagdansko vrijeme učiniti još ljepšim, toplijim i čarobnijim.

Deluxe proizvodi iz Lidla napravljeni su isključivo od vrhunskih domaćih i europskih sastojaka, a osim okusom, očarat će vas i svojim izgledom.

Od danas su tako u ponudi privlačne poslastice spremna za serviranje poput Kolutića od kozica ili Grčkog predjela s originalnim feta sirom, nesvakidašnji specijaliteti kao što su Filet divljeg lososa s finim preljevom provansalskih ili toskanskih biljaka, kombinacija guščje, pačje i jetrene Paštete, Crni tortelloni s punjenjem od lososa.

Za pravu kombinaciju začina, tu je Ekstra djevičansko maslinovo ulje od 100 posto Ogliarola masline i Začinska mješavina u kombinacijama divljač, hot and spicy, garam masala, piletina i riba. Lidl nikada ne zaboravlja na slatke delicije poput Creme Bruleea ili Pralina s mentom koje će svaki obrok učiniti još slađim, ali i Deluxe Azijski čajevi u obliku piramide.

PROMO