podrska-medvjedima-iz-zagreba_khl-medvescak-black-wings-linz-4Prijenos svih gostujućih utakmica KHL Medveščak Zagreb odnedavno dostupan putem live streama na www.medvescakizbliza.com

Caffe bar Mrav sinoć je zamijenio navijačke tribine Ledene dvorane Doma Sportova okupivši članove Udruge navijača zagrebačkog KHL Medveščak koji su iz Zagreba bodrili Medvjede u gostujućem dvoboju protiv Black Wings Linza.

Utakmica protiv vodeće momčadi lige nije se smjela propustiti pa je Pan pivo, partner KHL Medveščak Zagreb, omogućilo zajedničko gledanje utakmice s ledenog terena u Linzu putem live streama dostupnog na stranici www.medvescakizbliza.com.

Stranica je nastala kao rezultat zajedničke suradnje KHL Medveščak Zagreb i Pan tima koji su svim ljubiteljima hokeja i strastvenim navijačima kluba željeli ponuditi svježe informacije iz prve ruke i ekskluzivan sadržaj koji nije dostupan nigdje drugdje zahvaljujući izvještajima TV ekipe koja momčad Medveščaka prati na svakom koraku EBEL lige.

Uz mogućnost komentiranja i razmjene dojmova tijekom trajanja prijenosa utakmica, chata s igračima i osvajanja nagrada, stranica donosi posebne priloge i video reportaže s terena izbliza prikazujući cijeli tim i zanimljivosti s treninga, priprema, atmosferu u svlačionici prije utakmica, intervjue s trenerom i komentare igrača nakon utakmica, a prikazuje i kako dečki provode slobodno vrijeme.

Iako su ovaj put slavili domaćini s 5:2, navijači KHL Medveščaka još jednom su pokazali kako se sa srcem navija za omiljeni klub te da su upravo oni glavni krivci za odličnu atmosferu koje prati svaku utakmicu Medvjeda.