argeta-snack-puzzle-largeNagradni se natječaj odvija unutar aplikacije Argeta Snack Puzzle u razdoblju od 21. ožujka do 25. travnja 2012. do ponoći.

U okviru aplikacije, korisnik izabere jednog od tri okusa Argeta Snacka (kokošji, tunin, Junior Original) te izabere željeni motiv slagalice. Slijedi postavljanje fotografije kojom pokušava na što originalniji način pokazati kojom bi prilikom pojeo Argeta Snack.

Pristupanjem aplikaciji korisnik će automatski primiti tri dijela koja će upotrijebiti prilikom sastavljanja svoje slagalice ili pak poslati prijateljima.

Dijelovi koji će odgovarati izabranom motivu slagalice bit će iste boje polja namijenjenom unošenju dijelova slagalice. Korisnik će neposredno povući i spustiti (drag&drop) odgovarajuće dijelove slagalice u polje za sastavljanje ili će ih pak unijeti klikom na gumb “Upotrijebi”. To će učiniti tek kada će se dio slagalice uvrstiti u dostupne dijelove, odnosno u prva tri dijela kojima korisnik može upravljati.

Osim dostupnih dijelova kojima će neposredno upravljati, korisnik će u vrsti čekanja opaziti dodatne dijelove slagalice koji će biti dostupni nakon što će sve prethodne upotrijebiti ili proslijediti. Redoslijed slagalica automatski će se pomaknuti naprijed nakon što će korisnik upotrijebiti ili proslijediti jedan od prva tri dijela.

Korisnik će nove dijelove slagalice pridobiti putem aplikacije, prijatelja i koda:
– Aplikacija će svakodnevno automatski posredovati korisniku novi dio slagalice,
– Korisnik će od svojih prijatelja moći dobivati dijelove unutar aplikacije, ukoliko istim prijateljima neće biti potrebni prilikom sastavljanja vlastite slagalice.
– Upisivanjem koda koji će se objavljivati u različitim društvenim medijima (Internetska stranica Argeta, Flickr, Facebook, Twitter, Youtube), korisnik može dobiti nove dijelove. Korisnik će za svaki pravilno upisani kod primiti jedan novi dio slagalice,
– Korisnik će primiti jedan novi dio slagalice za svaku poslanu i potvrđenu pozivnicu prijatelju.

Nakon što će korisnik u potpunosti sastaviti izabrani motiv slagalice s devet odgovarajućih dijelova, isti će pridobiti jednu kuglicu u bubnju za nagradni natječaj i moći će sastaviti novu slagalicu. Povećanjem broja u potpunosti sastavljenih slagalica, korisnik će pridobiti dodatne kuglice kojima će povećati mogućnost osvajanja nagrade.

Između korisnika koji će dovršiti svoju slagalicu, svakog će se ponedjeljka (26.3., 2.4., 9.4., 16.4. i 23.4.) nagraditi (izabrati) autor najoriginalnije fotografije, a na kraju i dobitnik glavne nagrade.

Nagradni natječaj traje pet tjedana. Svaki tjedan održat će se izbor koji će odrediti primatelje tjedne nagrade.

Fond tjednih nagrada čini:
– 20 x torbica i Argeta Snack
– 50 x Argeta Snack

U ponedjeljak, 23. travnja 2012., održat će se finalni dan natječaja koji će odrediti dobitnika glavne nagrade tj. mobilni telefon iPhone 4S 32 GB.