Izrada kolača i slastica kod kuće za svakodnevne i posebne prilike još uvijek je tradicija koja se veže uz područje regije. Recepture za kolače prenose se s koljena na koljeno te predstavljaju obiteljsko, kulturno i gastronomsko blago. Brz način života često ugrožava tradicionalne navike potrošača, stoga i trgovci i potrošači traže rješenja koja olakšavaju, ali i uljepšavaju život.

RUF asortiman pripravljanje slastica prilagođava brzom načinu života te kroz svoje proizvode oživljava dašak obiteljske tradicije. Deserti, pekarski proizvodi, smjese za pečenje kolača, kaše za doručak te različiti dekori za kolače samo su dio bogatog asortimana. Ono što RUF izdvaja od sličnih brendova je njemačka kvaliteta po pristupačnim cijenama.

Više od 100 godina tradicije i kontinuiranog ulaganja u razvoj i istraživanje
Obala Grupa, koja je generalni distributer RUF-a za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te drugih zemalja, prepoznala je kvalitetu i jednostavnost koju pruža ovaj brend. Kontinuiranim istraživanjem i inovacijama te stogodišnjom tradicijom, RUF je zauzeo istaknuto mjesto na njemačkom, europskom i brojnim svjetskim tržištima. Još 1986. u asortiman je uveo proizvode s umjetnim zaslađivačem – natreenom.

Uz klasične, RUF također nudi široku paletu BIO/ORGANSKIH proizvoda koji su u današnje vrijeme izuzetno potrebni onima koji vole zdraviji način života ili su slijedom zdravstvenih okolnosti prisiljeni pripaziti na prehranu, a svejedno žele uživati u slasticama.
Kroz blizak odnos s dobavljačima, RUF posebnu pozornost posvećuje praćenju sirovina tijekom cijelog proizvodnog procesa te kasnije, sve do ulaska u trgovine.

Gotove mješavine za kolače
Sve gotove smjese lako se pripremaju te su prilagođene svima koji imaju manjak vremena, a žele u svojim kućanstvima imati slatki duh blagdana. Nije zanemariv utrošak vremena, ali ni ušteda novaca.

Ne zaboravimo da nisu svi iskusni profesionalci u pečenju i pripremi kolača, no to ne znači da im ne trebamo dati priliku. Uz gotove mješavine vrlo je jednostavno pripremiti poznate klasike po tradicionalnim receptima – i to jednako ukusno. A svi znaju da je najukusnije ono što je domaće i pripremljeno s puno ljubavi.

Uz naše mješavine za pečenje kolači za pečenje, slatki kolačići, ukusni muffini ili browniesi zajamčeni su i jednostavni. Nađite male pomoćnike s kojima možete brzo i jednostavno ispeći velike poslastice. Smjesama za pečenje tvrtke RUF možete odgovoriti na najrazličitije izazove pečenja.

Pored glazura za kuhanje, komadića čokolade ili ribane čokolade, badem ili lješnjak krokanta, čokoladnih mrvica, šarenih šećernih dekoracija, RUF božićne dekoracije pružaju dodatne kreativne mogućnosti. Mali i veliki slastičari imaju priliku trenutke blagdanske pripreme, koji ponekad znaju biti naporni ili čak stresni, pretvoriti u pamtljive trenutke zabave, igre i lijepih obiteljskih uspomena.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!