Apsolon savjetnici

Dosadašnjeg predsjednika Uprave i suosnivača tvrtke za poslovno savjetovanje Apsolon, Vedrana Antoljaka, na ključnoj upravljačkoj dužnosti zamijenit će Mirjana Samardžić Novoselec i Nataša Ćurić Martinčević, dosadašnje članice Uprave tvrtke. Tvrtka tako nastavlja svoje poslovanje i strateški razvoj pod novom dvojnom upravom.

Komentirajući odlazak Vedrana Antoljaka, članica uprave Mirjana Samardžić Novoselec je istaknula kako je njegov doprinos u razvoju Sense savjetovanja, a kasnije i Apsolona bio neizmjeran.

Mirjana Samardžić Novoselec

“Zahvaljujemo se gospodinu Antoljaku na svemu, a mi, nakon još jedne uspješne poslovne godine, nastavljamo s transformacijom i pružanjem sustavne podrške našim klijentima. I dalje ćemo ih uvoditi u digitalno doba, pomagati stvaranju pametnih i učinkovitih javnih institucija te osiguravati profitabilan rast privatnim kompanijama. I to još motiviranije, još fokusiranje i još predanije”, istaknula je Samardžić Novoselec.

Nataša Ćurić Martinčević i Mirjana Samardžić Novoselec imaju više od 20 godina iskustva u savjetovanju privatnih kompanija, top menadžmenta te jačanju kapaciteta javne uprave i pripremi EU operativnih programa.

Nataša Ćurić Martinčević

Ćurić Martinčević diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te završila prestižni MBA na IESE Business School u Barceloni. Posjeduje 20 godina međunarodnog radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u različitim gospodarskim sektorima – od investicijskog i korporativnog bankarstva do FMCG industrije. Vodila je projekte na različitim tržištima u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi u području razvoja poslovanja, kontrolinga, financijskog restrukturiranja, spajanja i preuzimanja, EU fondova te optimizacije troškova. Ćurić Martinčević je ujedno i potpredsjednica Udruge EU Pro pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Samardžić Novoselec magistrirala je Europske studije i regionalni razvoj na Sveučilištu u Grazu. Ima više od 20 godina iskustva rada na jačanju kapaciteta javne uprave te pripremi EU operativnih programa i razvojnih strategija. Posljednjih godina angažirana je na projektima koji promiču održivi urbani razvoj i stvaranje pametnih i održivih gradova. Upravljala je složenim projektima tehničke pomoći za tijela državne uprave RH.