Veliko okupljanje korisnika Coolinarike u Koprivnici

coolinarika-okupljanje-largeU Podravkinom gastronomskom centru Štagelj u subotu je održano treće i sada već tradicionalno Cool okupljanje korisnika web stranice Coolinarika.com koje je jedinstven primjer na hrvatskom web prostoru, ali i šire, priopćeno je danas iz Podravke.

Coolinarika.com, nakon najnovijeg redizajna iz 2010. godine, postaje prva hrvatska društvena mreža na temu hrane i kuhanja koja danas broji više od 56.000 aktivnih korisnika iz cijelog svijeta.

Hrana, zabava i druženje na Coolinarici su 2007. godine doveli korisnike do ideje o susretu “uživo”, a godišnje se održi i do desetak takvih Cool okupljanja korisnika, u Hrvatskoj i izvan nje.

Subotnjem susretu prisustvovalo je stotinjak korisnika iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.

Iz Podravke ističu kako ovakva okupljanja, kao i svi drugi oblici razmjene sadržaja među korisnicima na Coolinarika.com, ujedno stvaraju osjećaj emocionalne privrženosti i lojalnosti prema web stranici i Podravki kao prehrambenoj kompaniji.

Coolinarika.com svakodnevno postaje digitalni dom za razmjenu recepata, slika hrane i kulinarskih iskustava, s prosječnim brojem mjesečnih pregleda stranica koji premašuje 35 milijuna, čime je Podravki omogućena izravna komunikacija sa svojim potrošačima, navodi se u priopćenju.