filaks-ilustracija-wideZnanje koje smo stekli formalnim obrazovanjem više nije dovoljno za uspješno obavljanje svih radnih zadataka. Od nas se očekuje kontinuirano učenje i usavršavanje.

Međutim, možete razmišljati da nema smisla učiti i očekivati više kada je na tržištu neugodna situacija koja budi nemir i osjećaj nepravde. Istovremeno, ne možete pronaći niti jedno radno mjesto gdje usavršavanje nije potrebno, gdje od vas ne očekuju više.

Dinamično tržište od nas traži kontinuirane promjene i veliki je izazov za sve koji žele biti uspješni. Uspjeh nije moguće ostvariti starim načinom razmišljanja i rada. Aktivna konkurencija, brzi razvoj i nove tehnologije naglašavaju potrebu za usavršavanjem i specijalizacijom na svim radnim mjestima.

Kao što znamo, jesen je vrijeme za usvajanje novih znanja. U Poslovnom učilištu Filaks ćete učiti uz stručnjake iz prakse, kroz interaktivnu nastavu i poslovne slučajeve.

Uključite se u programe usavršavanja koje je verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske. Po završetku, steći ćete novo zvanje Voditelj marketinga, Voditelj prodaje, Voditelj marke, Specijalist za razvoj i unapređenje prodaje ili Specijalist za oglašavanje i odnose s javnošću, Menadžer u malom poduzetništvu i druge programe stručnih usavršavanja.

U tijeku su upisi, a dodatne informacije dostupne su na www.filaks.hr, www.facebook.com/filaks, elvira@filaks.hr ili na broju 01/2430-137.

PROMO