vindija-mlijeko-largeSvježe mlijeko ‘z bregov s trajnošću od 21 dan Vindija povodom Svjetskog dana mlijeka nudi po sniženoj cijeni

Varaždinska prehrambena industrija Vindija i ove godine na poseban način slavi Svjetski dan mlijeka, koji se tradicionalno obilježava 1. lipnja.

Nudeći mlijeko ‘z bregov po promotivnoj cijeni, Vindija svoje cijenjene potrošače želi potaknuti na konzumaciju ove zdrave namirnice provjerene kvalitete i pozitivnog učinka na cjelokupno stanje organizma, ističe se u priopćenju tvrtke.

U narednih tjedan dana potrošači u cijeloj Hrvatskoj mogu kupiti novo svježe mlijeko ‘z bregov s produljenim trajanjem od 21 dan po cijeni od 4,99 kn, a promotivna cijena odnosi se i na trajno mlijeko ‘z bregov s 2,8% mliječne masti.

Povodom Svjetskog dana mlijeka kupci će, prilikom kupnje novog svježeg mlijeka, biti nagrađeni jednim od tri izvrsna okusa ‘z bregov probiotičkog napitka Fortia, navode iz Vindije.

Bogatstvo kalcija, po kojem je mlijeko ‘z bregov i poznato, zaslužno je za jačanje kostiju, čime se smanjuje rizik od osteoporoze. Izbacivanjem masti iz organizma, kalcij provodi kontrolu tjelesne mase, a zajedno s kaseinom, proteinom koji sudjeluje u sprečavanju karijesa, štiti i naše dentalno zdravlje.

Osim kalcijem, jednim od ključnih minerala u ljudskom organizmu, Vindijino mlijeko obiluje i bjelančevinama, koje sudjeluju u procesu izgradnje tkiva i enzima.